Een actieve vakantie in Zweden, boek een unieke en actieve vakantie in Zweden.
Zweden is de plek om helemaal tot rust te komen, maar is ook de place to be om erop uit te trekken voor actieve groepsreizen en avontuurlijke rondreizen. Ontdek het land van de velen meren en de uitgestrekte natuur, waar elanden, beren, wolven en rendieren er hun habitat hebben. In Zweden wonen slechts 9 miljoen inwoners, toch is het een van de grootste landen in Europa. Reis je met de bus of auto naar Zweden, dan ben je binnen een reisdag in het land. Met het vliegtuig ben je in slechts twee uurtjes in Stockholm, waar ook de meeste mensen van Zweden wonen. Bekijk op deze pagina nog veel meer informatie over actieve vakanties in Zweden, rondreizen en andere leuke tips voor het maken van een reis naar het bijzondere Zweden.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

Actieve vakantie Zweden boeken?

Beleef alle seizoenen van Zweden.
Actieve vakantie ZwedenZweden heeft een gematigd landklimaat en elke periode is geschikt om een actieve vakantie in Zweden te beleven. Zomers zijn de temperaturen te vergelijken met Nederland, alleen valt er minder regen in Zweden.
De avonden zijn wat koeler zodra de zon onder gaat en de herfst begint in Zweden al vroeg, wat de natuur een prachtig aangezicht geeft.
 
De winter in Zweden is ideaal voor wintersport, maar erg koud met temperaturen tussen -6 en -20 graden. Het Aurora Borealis, oftewel het Noorderlicht is vanaf september tot maart goed te zien in Zweden, het is iets wat je echt gezien moet hebben als je het land hebt bezocht.
 
Jaarlijks komen reizigers uit de hele wereld naar Zweden om dit spektakel te aanschouwen. In het noorden van Zweden is de middernachtzon ook een beroemd verschijnsel, waar de zon 24 uur per dag schijnt!

Expedities, zwerftochten, kanovaren en mountainbiken

De natuurlijke omgeving van Zweden nodigt uit om op expeditie te gaan , zwerftochten te maken door het prachtige land, mountainbiken door de bossen en kanovaren in een van de vele meren. Je kunt er nog veel meer doen, zoals:

  • SkiĆ«n en schaatsen
  • Vissen
  • Pretparken
  • Safari tochten
  • Berenpark
  • Zwemmen in de meren

Op vakantie naar Zweden is een unieke belevenis voor het hele gezin of ervaar het in je eentje. Voor jong en oud is er voor iedereen wat te beleven.

Wanneer je van plan bent om bijvoorbeeld het prachtige Noorderlicht te gaan bekijken dan kan dit ook in een ander mooi land, te denken aan IJsland, voor meer informatie: www.RondreisIJsland.com. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie actieve reis!

Meer informatie over reizen in Zweden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *