Camping in Zweden, unieke vakanties en rondreizen in Zweden.

Hoe kun je een land intenser beleven dan door er te kamperen? Daarom is het een goed plan om op vakantie naar Zweden te gaan voor een camping. Je beleeft de natuur optimaal omdat je er heel dicht bij staat, letterlijk en figuurlijk. Gelukkig biedt dit Scandinavische land genoeg mogelijkheden om te kamperen, of dat nu in een tent, huisje of caravan is op een natuurcamping of juist een gezellige familiecamping. In Zweden is het allemaal mogelijk en meer! 

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

Camping in Zweden?

Kies je voor een Zweedse camping, dan kies je voor puur genieten. Kamperen in dit land is namelijk om nooit meer te vergeten. Waarom? Die redenen brengen we graag bij je onder de aandacht:

  • We hadden het er al even over, maar de natuur in Zweden is adembenemend. De mooiste meren, bossen en bergen zijn hier te vinden. En daar sta jij middenin met je tent, huisje of caravan! Je ademt de natuur letterlijk in en komt Camping Zwedenhelemaal tot rust.
  • In Zweden begrijpen ze dat een camping niet alleen draait om accommodatie, maar ook om het vermaken van iedereen. Ook de jongste garde. Daarom hebben Zweedse campings allerlei voorzieningen voor kinderen, zoals speeltoestellen en extra activiteiten.
  • Er is een groot aanbod aan tenten en caravans te vinden en een nog groter aanbod aan huisjes. Van comfortabel tot zeer luxe – jij kiest! Omdat Zweden zich een modern land mag noemen, zijn de voorzieningen en faciliteiten erg goed op de campings.
  • Je hoeft niet bang te zijn dat het slecht weer is, want daar denken mensen vaak aan bij ScandinaviĆ«. In de zomer zijn de temperaturen vergelijkbaar met hier, dus je zit helemaal goed als je mooi weer wilt op de camping.

Bekijk hieronder meer informatie over het maken van mooie reis naar Zweden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *