Rondreis Zweden in 7 dagen, boek een mooie reis naar Zweden voor 7 dagen.

Een weekje er even tussenuit? Ga op rondreis naar Zweden! Zweden heeft genoeg te bieden voor een perfecte 7 daagse rondreis. Van het bruisende stadsleven waar cultuur centraal staat, tot avontuurlijke belevenissen in de natuur van Zweden. Een perfecte combinatie van onthaasten en beleven. Wanneer je kiest voor een rondreis door Zweden ben je verzekerd van een optimale belevenis van dit land. Bekijk hieronder nog veel meer informatie over het maken van een rondreis door Zweden voor 7 dagen. Veel plezier met het uitzoeken van een geweldige reis naar dit prachtige land.

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

7 dagen door Zweden rondreizen.

Wat te doen?
Rondreis Zweden 7 dagenWanneer je een rondreis van 7 dagen door Zweden maakt kan het soms passen en meten zijn met de activiteiten, maar het is zeker mogelijk om in 7 dagen een optimale beleving van dit land mee te maken. Belangrijk is voor vertrek al een duidelijk plan te trekken van excursies en trips voor tijdens de rondreis. Deze elementen mogen niet ontbreken tijdens de rondreis:
  • Stedentrips. Doe zeker een van de vele historische steden van Zweden aan tijdens de rondreis. Hoofdstad Stockholm heeft genoeg te bieden op het gebied van cultuur, maar ook steden als Nora en Gotenborg zijn zeer de moeite waard met hun prachtige architectuur.

Nationale parken en het Noorderlicht

  • Nationale parken. Zweden beschikt over veel ongerepte natuur, door middel van de nationale parken zijn de mooiste plekjes van de natuur eenvoudig te bezichtigen. Ook mogen de prachtige meren van Zweden niet ontbreken tijdens Noorderlichtde rondreis. Vaak is het mogelijk om per kano of boot de meren te verkennen.
  • Noorderlicht. In verschillende periodes van het jaar is in het uiterste noorden van Zweden het noorderlicht te aanschouwen. Dit unieke natuurverschijnsel is meer dan de moeite waard om gezien te hebben.Wanneer je 7 dagen een rondreis door Zweden maakt is het mogelijk om zo veel mogelijk van dit land te zien dan wanneer je op een plek verblijft. Houd er wel rekening mee dat de tijdsduur van een week wel aan de korte kant is en dat er goed gepland moet worden. Ga er een heerlijk weekje tussenuit met een rondreis door Zweden.

Vakantie Zweden voor 7 dagen:

Wanneer je van plan bent om een vakantie te boeken voor Zweden en dan voor 7 dagen of een andere reisduur dan kan je op één van de bovenstaande links klikken voor meer informatie. Heel veel plezier met het uitzoeken van een bijzondere rondreis of vakantie in Zweden voor 7 dagen.

Lapland voor 7 dagen meepakken?

Van plan om een stukje Lapland (bijvoorbeeld met een rondreis Lapland) mee te pakken in Zweden? Bijvoorbeeld om een geweldige sledehondentocht te maken? Te overnachten in een heus ijshotel, genieten van het Noorderlicht of misschien wel een sneeuwscootertocht te maken? Klik op één van de blauwe links om de mooiste reizen te bekijken.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan met anderen op social media. Daar zijn wij erg blij mee!

Meer informatie over vakanties in Zweden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *