Rondreizen met de auto in Zweden? Bekijk alle leuke informatie over het maken van een geweldige rondreis door Zweden.

Rondreizen met de auto in Zweden. Niet iets dat je vaak hoort als je voor de vakantie bij de koffieautomaat vraagt waar je collega’s heen gaan. Zonde, want het is een prachtige vakantie. De auto geeft je de mogelijkheid je eigen tempo te bepalen en Zweden is een prachtig land. Hieronder kom je nog veel meer te weten over een rondreis Zweden met een auto.

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

Een autoreis door Zweden laat u langs de prachtigste plekken van Zweden gaan, de bezienswaardigheden en de steden. U kunt uw eigen tempo bepalen en stoppen wanneer en hoelang u zelf maar wil. U kunt tijdens uw autoreis genieten van de schoonheid, rust en ruimte van dit prachtige land.

Zweden kent een sterk wegennet en heeft geen last van files. Dat maakt het in tegenstelling tot bijvoorbeeld Nederland een geweldig land voor een autovakantie. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis Zweden met een auto.

Rondreis Zweden met de auto?

Rondreis Zweden met autoMen denkt vaak hier dat Zweden ver weg ligt, maar het tegendeel is waar. U kunt prima via Denemarken reizen. U steekt bij Kopenhagen een brug over en dan bevindt u zich al in het Zuiden van Zweden. Wanneer u Noordelijker wil reizen kunt u ook een auto huren en met het vliegtuig naar Stockholm.

Het fijne van een autovakantie is dat het heel vrij te bepalen is. Als u meer een stedenmens bent kunt u alle prachtige steden van Zweden afgaan, als u meer van natuur houdt kunt u een stop maken bij een van de vele meren die Zweden kent om een keer een hengel uit te slaan. Reizen met de auto is een genot in Zweden.

U kunt bijvoorbeeld naar de volgende plekken gaan:

  • Dalarna (noordelijk) en Värmland (zuidelijk) zijn een beetje de buitenbeentjes qua provincies in Zweden. Er zijn weinig steden en de natuur is er volop. Je kunt op safari, elanden spotten, paardrijden, watersporten en nog veel meer.
  • Midden-Zweden. Is eigenlijk de lijn ten Noorden van Karlstad-Stockholm. Hier ligt bijvoorbeeld de Hoge Kust, die op de werelderfgoedlijst staat!
  • Stockholm, de mooiste stad van de wereld met het perfecte mengsel tussen historie en modern.
  • Zuid-Zweden, de typische rode huizen en weides. Hier is ook het hoofdkantoor van IKEA!

Autorondreis door Scandinavië maken?

Een unieke autorondreis door het prachtige Scandinavië maken, bijvoorbeeld door het bijzondere Noorwegen (rondreis Noorwegen bijvoorbeeld) of Zweden? Bekijk alle rondreizen door op één van de blauwe links te klikken. Je komt vervolgens bij de specialist terecht waar je bijzondere rondreizen kunt gaan bekijken, vergelijken en kunt boeken.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media.

Meer informatie over rondreizen door Zweden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *