Rondreis Zweden zelf samenstellen? Het zelf samenstellen van een rondreis door Zweden.

Volop vrijheid: dat heb je als je je rondreis naar Zweden zelf samenstelt. Alleen dan kun je namelijk precies doen wat jij wilt. Wil je een paar dagen in de hoofdstad Stockholm verblijven? En vind je het fijn om Zweeds Lapland wat langer te bezoeken? Allemaal mogelijk als je je rondreis naar Zweden eigenhandig samenstelt. Het fijne is dat je op deze manier kunt doen wat je wilt en ook echt een reis maakt die helemaal bij jou en je wensen past. Voor een onvergetelijke vakantie in dit Scandinavische land vol verrassingen! Bekijk hieronder meer informatie over een rondreis Zweden en het zelf samenstellen.

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

Zelf samenstellen van een rondreis door Zweden.

Rondreis Zweden zelf samenstellenHet land is immens groot, dus je zult wel eerst na moeten denken over waar je rondreis precies heen gaat, want je hebt tenslotte niet onbeperkt de tijd. Enkele tips van dingen die je zeker niet mag missen:

  • Natuurlijk is je rondreis niet compleet als je niet in Stochkolm bent geweest. Een bruisende stad die flink wat te bieden heeft. Er zijn talloze bruggen te vinden en automatisch dus ook water. Er is een mooi paleis te bewonderen, evenals een openluchtmuseum en een indrukwekkend kerkhof. Stockholm heeft eigenlijk twee gezichten, want qua architectuur heeft het een klassieke en een moderne uitstraling.

Zweeds Lapland en de bijzondere natuur

  • Tijdens je rondreis kun je ook naar Zweeds Lapland. Een imposant gebied, waar je je ogen uitkijkt. Wil je een extra bijzondere belevenis, maak dan een stop bij het ijshotel in de plaats Jukkasjärvi. Slapen op dierenvellen in een meer dan koele – en coole! – kamer – het is er mogelijk. Dat maakt je rondreis door Zweden pas echt speciaal!
  • Zweden staat bekend om haar prachtige natuur en het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen de Hoge Kust bezoeken, aan de oostkust.
  • Vind je het tijdens je rondreis weer tijd voor een stad, dan kun je ervoor kiezen om naar Malmö te gaan. Leuke winkels en restaurants, een bus die je langs mooie plekken brengt, interessante musea – het is er allemaal te vinden.

Vakantie Zweden zelf samenstellen?

Het zelf samenstellen van een vakantie in Zweden is erg eenvoudig. Zo heb je een ruime keuze uit vele verschillende vakanties en rondreizen. Bekijk de reizen door op één van de blauwe links te klikken. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Zweden.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan met anderen op social media, op deze manier kunnen wij het artikel nog beter en informatiever gaan maken.

Meer informatie over rondreizen door Zweden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *