Op rondreis door Zweden: van sushi tot oerbos, dit land heeft het allemaal!

Zweden is een magisch land. Het is niet voor niets dat Scandinavië een sterke aantrekkingskracht op vele reizigers heeft. Hier vind je ongerepte natuur en bijzondere cultuur in de steden en dorpen die het land rijk is. Zweden is het land van elanden, beren, meertjes en oerbossen.

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

Ook de Zweden als volk zijn wereldwijd beroemd. Ze zijn bescheiden, ze zijn absolute voorlopers als het om duurzaamheid gaat en ze kunnen geweldige steden bouwen. Laten we eerlijk zijn: eigenlijk kun je ook niet aan Zweden denken zonder IKEA voor ogen te zien. Wist je dat de maaltijden van de winkel, zoals de bekende zalm en gehaktballetjes, ook écht typisch Zweeds zijn?

Een rondreis vakantie in Zweden?

Een bezoek aan Zweden betekent dat je een overweldigende hoeveelheid aan keuzes hebt. Er is zoveel te zien dat je een rondreis precies zo in kunt richten dat deze perfect bij jou en je reisgezelschap past. Benieuwd wat echte hoogtepunten van het land zijn? Hieronder vind je zes items die een plekje verdienen op je Zweedse bucket list.

  • Nationaal Park Tiveden: ga op zoek naar wilde elanden en ontdek de pracht van de oerbossen
  • Vakantie Zweden rondreisGöteborg: net een slagje kleiner dan de hoofdstad, maar wel met de grootste haven van heel het land. In deze stad ervaar je het echte Zweden
  • Kanotocht op het Undenmeer: bewonder vanuit je boot de tig eilandjes waar je langs vaart
  • Nora: laat je betoveren door de romantiek in dit schattige plaatsje met zijn kleine houten huisjes
  • Overnachten in een stuga: door een nachtje door te brengen in zo’n aandoenlijk huisje dat nog het meest lijkt op een blokhut kun je een klein beetje inburgeren in Zweden
  • Stockholm: de geweldige hoofdstad van het land is absoluut de moeite waard en mag niet ontbreken op je to do lijst. De stad is hypermodern, maar heeft tegelijkertijd een rijke historie.

Boek de reis.

Wat kost het nou precies om een mooie vakantie te boeken of een rondreis door het prachtige Zweden? Dit kom je te weten wanneer je op één van de blauwe links klikt. Je komt vervolgens bij de specialist terecht op het gebied van Zweedse reizen en kan je direct de prijzen bekijken. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Zweden.

 

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

Vragen, opmerkingen en bepaalde correcties kunnen hieronder doorgegeven worden.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *