Vakantie Zweden en bijbehorende tips, bekijk hier de tips en nog veel meer op deze website over vakanties in Zweden.

Denk je na over je volgende vakantiebestemming, dan mag Zweden zeker niet op je lijstje van overwegingen ontbreken. Simpelweg omdat het een prachtig land is met een meer dan indrukwekkende natuur. Je vindt er uniek natuurschoon, het meest bijzondere wild en je kunt er ook nog eens lekker op uit in de levendige steden die overal in Zweden te vinden zijn. Een vakantie in Zweden kan dan ook nooit een verkeerde keuze zijn. Laat je verrassen door de ongerepte natuur in uitgestrekte gebieden en ga op zoek naar rendieren en andere bijzondere dieren die in dit Scandinavische land te vinden zijn.

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

Tips voor de vakantie in Zweden.

Natuurlijk wil je wel goed voorbereid op vakantie naar Zweden en daarom kan het nooit kwaad om wat tips te bekijken. Je kunt je namelijk prima vermaken in dit land.

  • Uiteraard beginnen we bij de hoofdstad van Zweden: Stockholm. Tijdens je vakantie doe je er zeker goed aan om deze stad te bezoeken, want er is heel veel te zien en te doen. Zo kun je het Stadhuis bewonderen en het Stockholms Slot – ook leuk voor kinderen – en als je wat meer tijd hebt is het leuk om het eiland Vaxholmslot te bezoeken.

Göteborg en Dalarna

  • Vakantie Zweden tipsIn het zuiden van Zweden ligt de stad Göteborg, de tweede grootste stad van het land. Bezoek de mega grote haven, laat je lekker gaan in de verschillende winkelcentra en laat je verrassen door de vele historische gebouwen die de stad rijk is.
  • Wil je wat meer rust tijdens je vakantie in Zweden en wil je het land beleven zoals het echt is, bezoek dan Dalarna. Hier is het karakteristieke landschap te zien dat zo kenmerkend is voor het land, zoals prachtige meren, de mooiste bossen en de welbekende houten huizen zoal die wel op ieders netvlies gebrand staan. Je kunt er naar hatenlust wandelen, vissen, fietsen en zwemmen.

Meer informatie over Zweden rondreizen en vakanties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *