Een vakantiehuis in Zweden huren of kopen?

Voor veel mensen is het een droom om een lekker vakantiehuis te hebben om uit te rusten. Als je aan een vakantieland denkt denk je misschien aan Zuid-Europa, waar het vaak erg warm is. Maar de Scandinavische landen bieden ook geweldige mogelijkheden voor vakantiehuizen. Lees hier waarom het leuk is om een vakantiehuis te hebben in Zweden!

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

Zweden kent enorm veel bezienswaardigheden en talloze meren. In de meren is het heerlijk om een beetje af te koelen als het warm is, of bijvoorbeeld te vissen. Natuurlijk zijn de meren ook perfect voor een (kleine) boot, om lekker door de natuur te varen. Een vakantie of een rondreis boeken?

Vakantiehuis in Zweden boeken?

Vakantiehuis in ZwedenDe natuur van Zweden is natuurlijk een van de voornaamste redenen waarom je het land zou moeten bezoeken. Het Zweedse Lapland (rondreis Lapland) is natuurlijk legendarisch en uniek in zijn soort. Ga wandelen over het beroemde Koningspad, zie het Noorderlicht of ga op de slee achter een troep husky’s. Er is zat te doen en te zien in Zweden, vooral in de natuur.

Natuurlijk is Zweden wel een Scandinavisch land, en zal het er in de winter ook wel flink koud. Maar dat biedt juist de perfecte gelegenheid voor wintersportmogelijkheden! Ga lekker wintersporten in je eigen huisje, en wanneer het Nederlandse weer tegenzit heb je waarschijnlijk wel een witte kerst in Zweden.

Zweden en vakantiehuizen.

De vakantiehuizen in Zweden zijn sowieso vaak veel vriendelijker dan vakantiehuizen in Zuid-Europa. Zo zijn in deze vakantiehuizen vaak:
  • Huisdieren toegestaan
  • Speciale ‘vissershuizen’, die op een mooie plek aan het water staan zodat je in principe vanuit je achterraam al de hengel kan uitgooien.
  • Een sauna! Het is echt een onderdeel van de Scandinavische cultuur. Opvallend is dat de levensverwachting in deze landen ook vaak erg hoog is. Geniet dus lekker van een vakantiehuis met sauna waar je ‘s ochtends of ‘s avonds even ingaat voordat je voor de open haard ploft.

Vakantiehuis in Zweden huren!

Bekijk het totale aanbod door op de blauwe link te klikken. Ook zijn er vakantiehuizen in Noorwegen te bekijken (vakantiehuis Noorwegen) en te boeken. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Zweden!

Meer pagina’s met informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *