Vakantiehuis in Zweden aan een meer boeken?

Als je van meren houdt, dan zit je zeker goed in Zweden. Er zijn namelijk vele duizenden meren te vinden in dit Scandinavische land vol wonderen. Als je een echt bijzondere beleving wilt voor je vakantie in Zweden, ga dan voor een vakantiehuis aan een meer. Zeker weten dat je hele reisgezelschap zal genieten van de rust die je zult ervaren door een accommodatie aan een meer te hebben. Bovendien heb je alle ruimte in een vakantiehuis, want je hebt een heel huis tot je beschikking. Vrijheid en rust, daar ga je voor met een vakantiehuis in Zweden aan een meer! Je kunt zwemmen, vissen en even bijkomen in de vrije natuur.

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

Een vakantiehuis aan een meer.

Van kleine meertjes tot hele grote meren – Zweden herbergt vele pareltjes als het gaat om meren. Het is maar net waar jij naar op zoek bent: een groot meer waar veel te beleven is en allerlei stadjes zijn, of een klein meer dat wat meer onontdekt is? Vakantiehuis Zweden aan meerDaarom geven we je graag een inkijkje in de wonderlijke wereld van de Zweedse meren.*
 
Het grootste meer is het Vänermeer, met een oppervlakte van meer dan 5000 vierkante kilometer. Sterker nog, vanwege die grootte mag dit meer zich het derde grootste meer van Europa noemen! Je kunt er heerlijk relaxen, maar het is ook mogelijk om de ruines van een kasteel te bezoeken vlakbij het meer.
  • Een wat kleiner meer is Hornavan, een diep meer waar wel 400 eilanden in liggen en daarmee heel bijzonder is. Dit meer herbergt ook allerlei speciale soorten vis.
  • Heel veel natuurschoon kom je tegen bij het Vättermeer, een groot meer in het zuiden van Zweden. Hier verbaas je je continu over de schoonheid van het landschap en het water.

Boek een heerlijke vakantie.

Vakantiehuis in Lapland (noorden van Zweden) boeken?

Ook is het mogelijk om een vakantiehuis in Zweden te boeken, zo ook in het noorden van Lapland (rondreis Lapland). Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland!

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het artikel nuttig? Deel dit dan met anderen.

Meer informatie over reizen in Zweden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *