Een vakantiewoning in Zweden huren? Geniet van een hele mooie vakantie in Zweden.

Zweden is een prachtig land om er met vakantie naar toe te gaan. Het is het grootste land van Scandinavië. De hoofdstad is Stockholm. Andere bekende plaatsen zijn Götenborg, Malmë en Uppsala. Het is een van de welvarendste landen van de wereld. Het is ook een van de rijkste. Zweden heeft de meeste inwoners van de Scandinavische landen. Tot deze andere landen behoren Noorwegen, Zweden en Finland. Vanaf 1995 is het ook lid van de Europese Unie. Zweden heeft een kustlijn van ruim 3000 kilometer en een oppervlakte van 450.000 km2. Het land is 11x groter dan Nederland. Het heeft een lengte van ruim 1500 kilometer. Bekijk hieronder meer informatie over een vakantiehuis in Zweden.

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

Vakantiehuis in Zweden boeken?

  • Vakantiewoning

Je kan er op vele plaatsen een vakantiehuis boeken. Er zijn prachtig gelegen huizen waarbij de uitzichten wonderbaarlijk mooi zijn. Er zijn in Zweden zeer veel meren waarbij huizen staan die gehuurd kunnen worden. Dit huren kan je zelf regelen maar je kan daarvoor alles beter boeken via een erkend reisbureau. Ook de reis ernaartoe.

Dan kun je aangeven wat je wilt hebben en ook de plaats aangeven. Wanneer je graag bij een meer een vakantiehuis wilt hebben zal dat geen problemen opleveren. Er staan er voldoende die te huur zijn.

Natuur

Vakantiehuis ZwedenIn het westen, op de grens van Noorwegen, zijn er nog hoge bergen. Deze gaan over in heuvels. Het land telt 96.000 meren dus het zal niet moeilijk zijn om een vakantiehuis aan een meer te boeken. Het water in de meren is er zeer schoon, zo schoon zelfs, dat je het zou kunnen drinken.

De rivieren voeren het water af naar de zee. Bossen zijn er zeer veel. Ongeveer 55% van Zweden is bedekt met bos. Het is daarom dat Zweden een belangrijke leverancier van hout is. De bossen bestaan hoofdzakelijk uit naaldbomen zoals sparren en dennen.

  • Vakantie

Zweden is door zijn natuur en klimaat in de zomermaanden een geweldig land om er op vakantie te gaan. Je kan er gemakkelijke een vakantiewoning huren. Er staan er genoeg op mooie locaties. Ook voor een verblijf in een hotel zijn er voldoende faciliteiten.

Meer informatie over rondreizen en vakanties in Zweden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *