Van plan om naar een vakantiepark in Zweden te gaan?

Noord Europa en met name Zweden is een geweldig land om een vakantie te houden. Zweden is een land met een grote diversiteit aan cultuur en activiteiten. Ook is Zweden nog eens een heel kindvriendelijk land. Speciaal voor jou hebben we een top 3 gemaakt van dingen die je absoluut moet hebben gedaan als je in Zweden bent! Bekijk hieronder nog veel meer informatie over vakantieparken in Zweden. Een uniek vakantiepark Zweden bekijken en boeken? Bekijk alle leuke tips voor het maken van een mooie reis naar Zweden op deze website en hieronder.

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

Een vakantiepark in Zweden boeken?

Stockholm is hip!
Vakantiepark ZwedenOndanks dat Stockholm ook voor liefhebbers van historische steden geweldig is om in rond te lopen,heeft deze prachtige stad ook vele andere dingen te bieden. Stockholm staat namelijk ook bekend om zijn vele hippe barretjes, restaurants, marktjes en antiek winkels.
 
Koop ook gelijk en koffer, want hier ga je gegarandeerd niet met lege handen weg! Actie vind je in het pretpark Grona Lund. Dit leuke park is vanaf april tot en tot oktober open. Zoals eerder gezegd is ook de architectuur prachtig. Door de vele bruggen en kanalen, wordt Stockholm ook wel het ‘Venetië van het noorden’ genoemd.

Het IJshotel

In het meest Noordelijkste deel van Zweden, Lapland, kun je overnachten in een echt IJshotel! `De gemiddelde temperatuur in de kamers is maar liefst vijf graden onder nul. Gelukkig slaap je heerlijk warm onder de prachtige rendiervellen die op elke kamer aanwezig zijn en is er speciale thermoskleding om zeker te weten dat je warm blijft. Een unieke ervaring!

  • Cultuur in Malmo
    Als je in augustus naar Zweden reist, moet je zeker naar één van de grootste cultuurevenement van Zweden gaan. In Malmo wordt ieder jaar het Malmofestival gehouden. De hele week staat vol van theatervoorstellingen, concerten en culinaire festivals. Het mooie van dit grote festival is, is dat het gratis te bezoeken is. Het valt ook gelijk goed te combineren met de andere schoonheden die deze stad te bieden heeft, want ook hier kun je genoeg mooie winkels en restaurants vinden.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Deel dit dan met anderen door hieronder op één van de social media buttons te klikken.

Enkele pagina’s met meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *