Huisje in Zweden huren? Vakantiewoning Zweden tips en weetjes.
 

Twijfel jij om een vakantiehuisje te nemen in Zweden? Twijfel je omdat de verhalen de ronde gaan dat Zweden aan de dure kant is of twijfel je omdat je niet weet wat er allemaal te beleven is in het mooie Scandinavische land? Wij hebben uitgezocht wat er allemaal te beleven is in dit prachtige land en wij zochten uit voor je hoe duur een gemiddeld huisje is.

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

Lees hier meer over de:

Huisje huren in Zweden?

Wil jij een huisje huren in Zweden?
Vakantiewoning Zweden‘Heel Scandinavië is enorm duur en Denemarken én Zweden spannen de kroon’, hoor je vaak wanneer het gesprek over deze landen gaat. Maar is dit wel echt zo? De Europese Commissie doet hier jaarlijks onderzoek naar en de resultaten zijn verrassend. Volgens een aantal facetten worden de prijsniveaus gecontroleerd, bijvoorbeeld de overnachtingen (campings, hotels, etc), alcohol in uitgaansgelegenheden en meer van de meer toeristisch aangelegen activiteiten.
 
Alleen op alcohol in en op uitgaansgelegenheden scoorden landen als Denemarken en Zweden wat hoger qua prijs dan Nederland en omliggende landen. Voor de andere gecontroleerde facetten bleken de landen over het algemeen net zo duur. Dit is dus fijn om te weten als je een huisje wil gaan huren of kopen in Zweden.

Vakantiewoning Zweden?

In Zweden zijn er prachtige natuurhuisjes te koop en te huur. Wanneer je een huisje wilt huren moet je denken aan de prijsklasse rond de 500 euro per week. Deze natuurhuisjes zijn vaak te vinden in de nationale parken van Zweden. Zweden heeft maar liefst 19 van dit soort prachtige parken. Mede door deze parken, en logischerwijs de natuurlijke begroeiing van het land, bestaat het land voor maar liefst 1/3e uit bos. Dit zorgt er dan ook voor dat je op idyllische plekjes prachtige huisjes kunt huren en kunt kopen.

Vakantiewoning Zweden aan een meer

Ben jij geïnteresseerd om ooit een huisje in Zweden te huren? Laat het ons dan weten wij zijn enorm benieuwd naar jouw bevindingen en vooral uiteindelijk naar jouw avontuur! 

Opmerkingen en vragen kunnen hieronder geplaatst worden. Meer informatie over rondreizen en vakanties in Zweden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *