Zweden reizen, alles over het maken van een reis naar en door Zweden. Kom achter de mooiste reizen die er te maken zijn naar Zweden bij de specialist.

Als je aan het nadenken bent over je volgende vakantie, denk er dan eens over om naar Zweden te reizen. Dit Scandinavische land heeft namelijk heel wat in zich als vakantieland pur sang. Namelijk heel veel natuurschoon en tal van bezienswaardigheden die het waard zijn om de meest mooie vakantiefoto’s te maken. Je kunt ervoor kiezen om met de auto door Zweden te reizen, maar je kunt ook kiezen voor een camperreis, een groepsrondreis of een echte backpackvakantie. Hoe je ook reist, Zweden zorgt ervoor dat je continu onder de indruk bent. Bezoek steden als Malmo en Goteborg of ga voor wat kleinere plaatsjes met ieder hun eigen charme. Bekijk en lees hieronder nog veel meer informatie en leuke tips over de reizen die er naar Zweden te maken zijn.

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij TUI

Bekijk hier de reizen bij Kras

De reizen naar Zweden.

Je kunt je ogen uitkijken bij het zien van allerlei prachtige meren, baaien en heuvels, maar je kunt ook wat actievers doen zoals een tocht met een hondenslee of een sneeuwscooter. Zo krijg je een beleving die je nooit meer zult vergeten!
Zweden reizenWil je liever attracties bezoeken tijdens je reis in Zweden, dan zijn er ook voldoende mogelijkheden om dit te doen:
  • Bezoek de hoofdstad Stockholm met haar vele gezichten. Klassieke en moderne architectuur, boeiende musea, leuke winkels – het is er allemaal te vinden
  • Ga naar natuurgebied Fulufjället in Dalarna om te genieten van de diverse natuur
  • Als je kinderen hebt, is het een leuk idee om naar het pretpark Junibacken te gaan in Stockholm
  • Net buiten het plaatsje Kalmar ligt Skälby, een soort dierenpark waar de dieren geaaid kunnen worden. Ook zijn er speelmogelijkheden en is er een heuse natuurspeeltuin
  • Liefhebbers van dieren kunnen ook hun hart ophalen in dierenpark Järvzoo in Hälsingland
  • Heb je geen elanden in het wild gezien, dan kun je naar elandenpark Vrigstad in Småland

Rondreis Zweden, Noorwegen of een ander land in Scandinavië boeken?

Er zijn tal van prachtige reizen te bekijken, te vergelijken en te boeken. Door op één van de blauwe tekstlinks te klikken kom je bij de specialist terecht waar je prachtige reizen kunt gaan bekijken.

Een rondreis maken door het prachtige Zweden kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring, maar ook Noorwegen (rondreis Noorwegen), Denemarken en Finland kan geweldig zijn om te bezoeken, zo ook Lapland (rondreis Lapland bijvoorbeeld) (noordelijke gedeelte van deze landen, behalve Denemarken). Heel veel plezier met het uitzoeken van een bijzondere reis naar dit prachtige land.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden in het formulier. Artikel nuttig? Deel dit dan op social media.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *